CUM SA FII O MIREASA ZEN?

3 tips-uri ca sa te bucuri cu adevarat de nunta.

CUM SA FII O MIREASA ZEN?

3 tips-uri ca sa te bucuri cu adevarat de nunta.

Fie ca visezi la o nunta restransa, fie ca iti doresti ca toate rudele, prietenii si colegii sa-ti fie aproape in cel mai emotionant moment al vietii voastre in doi, planificarea e la fel de importanta. Daca vrei sa te bucuri cu adevarat de nunta, fara niciun fel de stres, ocupa-te din timp de 3 lucruri care iti vor face viata mai usoara.

Alege!

Alege din timp locatia care sa raspunda perfect asteptarilor tale. Fie ca e vorba despre un spatiu generos care se pliaza perfect pe tematica aleasa de voi, fie ca alegi o locatie mai mica pentru a sarbatori alaturi de cei foarte apropiati, e important sa mergi pe mana specialistilor cu experienta. Ei stiu perfect, de exemplu, ce tip de vin se potriveste meniului ales de tine, cand si cum trebuie servit. Unele locatii iti spun la dispozitie si un wedding planner. Acesta e foarte pretios, mai ales ca are la activ zeci de nunti si sute de miri fericiti. Asculta-i sugestiile si decideti impreuna.

Deleaga!

Decideti din vreme cine va avea cele mai importante roluri. Nasii, domnisoarele si cavalerii de onoare, pe langa faptul ca va vor fi alaturi in ziua cea mare, vor fi incantati sa-si asume sarcini si sa va scuteasca pe voi de stresul alegerilor si al drumurilor nesfarsite. Mergi pe mana lor, abia asteapta sa va surprinda!

Bucura-te de nunta!

 Dupa ce ai bifat primii pasi pentru o nunta fara stres, asigura-te ca toti cei prezenti isi vor aminti mereu de ziua nuntii voastre. Pregatiti momente speciale pentru intreaga seara, astfel nu va trebui sa alergati tot timpul printre invitati ca sa va asigurati ca se simt bine. Muzica live, cabinele foto sunt elemente care vor reusi sa-i anime pe toti cei prezenti, timp in care voi va puteri bucura unu de celalalt.

Ai bifat toate cele de mai sus! Felicitari! In cazul acesta iti vei putea incepe ziua nuntii cu un moment de relaxare. Ce pui de o vizita la SPA?

Citeste si

Social Media

Afla care sunt ultimele stiri

Inscrie-te la Newsletter!

No spam, notifications only about new products, updates.

Jubile PIPERA (3 saloane)

Sos. Pipera nr. 48 – 50, Bucuresti
pipera@signature-events.ro

Jubile CONCEPT (5 saloane)

Strada Emil Racovita nr. 7, Pipera
office@signature-events.ro

HAI SA NE VEDEM

Bucuria depinde de voi si tine de noi sa asiguram scenariul perfect pentru cele mai reusite momente din prima zi a vietii voastre in doi. Suntem langa voi, pregatiti sa va ajutam sa lasati bucuria sa se intample.
Programeaza o intalnire cu unul dintre consultatii Jubile:

Sau completeaza formularul de mai jos, iar unul dintre consultantii Jubile te va contacta:

Follow Us

Copyright © 2021 – Jubile The Ballroom | Termeni si conditii

×