Uite ce meniu sofisticat a ales

GABRIELA CRISTEA

pentru botezul fetitei ei

Uite ce meniu sofisticat a ales

GABRIELA CRISTEA

pentru botezul fetitei ei

Motiv de sarbatoare in familia Gabrielei Cristea si a lui Tavi Clonda. Pe 6 septembrie, fetita lor, Thea Iris Selena va fi cel mai rasfatat copil, atat de catre parintii lui, cat si de nasi, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu. Cele mai frumoase idei au fost puse in practica pentru marea petrecere. Bauturi rafinate, preparate sofisticate, un program artistic spectaculos, intr-o locatie cu un design aparte

Pulpa de Rata, Cartofi Dauphinoise, varza caramelizata cu sos de fructe de padure, Somon cu Creveti Black Tiger, legume dulci cu sos lemon butter, Roast Beef cu Sos Remoulade, Filé de Porc cu Sos de Prune, sunt doar o parte din preparatele alese pentru a delecta papilele gustative ale invitatiilor.

Pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viata lor, Gabriela si Tavi au avut de ales dintre mai multe preparate si s-au decis asupra unor preparate soficsticate si savuroase, un meniu modern, menit sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi.

Preparatul – piesa de rezistenta a meniului, propunerea Chef-ului Jubile, ce i-a cucerit de-a dreptul la degustare pe Gabriela si Tavi a fost Pulpa de Rata cu sevita cu garnitura de Cartofi Dauphinoise, varza caramelizata si sos de fructe de padure. Rata este una dintre cele mai apreciate si mai gustoase carnuri de pasare. Bucatarii Jubile o prepara astfel in cat se topeste in gura. Carnea este tinuta intr-o marinada speciala si apoi coapta lent astfel incat sa fie rumena si crocanta la exterior si frageta la interior.

Cei doi au ales la peste sa isi rasfete invitatii cu un Somon insotit de o delicatesa venita din Asia – Crevete Black Tiger si o garnitura reteta speciala Jubile cu legume dulci si sos lemon butter. Aperitivul ales este unul modern cu delicatese care cu siguranta ii vor incanta pe invitati.

Tortul micutei Thea Iris Selena va fi unul special, atat in ceea ce priveste gustul cat si design-ul, in ton cu tema petrecerii.

Citeste si

Social Media

Afla care sunt ultimele stiri

Inscrie-te la Newsletter!

No spam, notifications only about new products, updates.

Jubile PIPERA (3 saloane)

Sos. Pipera nr. 48 – 50, Bucuresti
pipera@signature-events.ro

Jubile CONCEPT (5 saloane)

Strada Emil Racovita nr. 7, Pipera
office@signature-events.ro

HAI SA NE VEDEM

Bucuria depinde de voi si tine de noi sa asiguram scenariul perfect pentru cele mai reusite momente din prima zi a vietii voastre in doi. Suntem langa voi, pregatiti sa va ajutam sa lasati bucuria sa se intample.
Programeaza o intalnire cu unul dintre consultatii Jubile:

Sau completeaza formularul de mai jos, iar unul dintre consultantii Jubile te va contacta:

Follow Us

Copyright © 2021 – Jubile The Ballroom | Termeni si conditii

×