Fabulous Party

119 lei/pers.

Momentele speciale din viața ta = cele mai tari petreceri!

Alege pachetele FABULOUS EXTRA:
Fabulous CAKE

Eșți în centrul atenției! Tortul este momentul în care toate telefoanele sunt îndreptate spre tine. Impresionează-ți prietenii cu un tort fabulos, ce poate fi realizat în tematica pe care ți-o dorești și, cu siguranță, vei ajunge pe Instagramul tuturor!
Fabulous CANDY BIKE

La un super party nu poate lipsi un Candy Bike fabulos. Alege cea mai tare tematică pentru deserturi, iar pozele de la petrecerea ta vor ajunge cu siguranță pe Instagramul tuturor.
Fabulous WELCOME PROSECCO

O întâmpinare fabuloasă ca pentru V.I.P.-uri! Prosecco cu foiță de aur comestibilă sau gheață carbonică - un `must have` dacă îți dorești ca toată lumea să vorbească și să posteze despre petrecerea ta ca fiind cel mai tare party!
Fabulous PHOTO BOOTH

Știm că vrei să ai cea mai tare petrecere! Fotografiile și animațiile video oferite de cabina foto vor fi un punct de distracție pentru toți, pozele vor ajunge pe Instagramul tuturor, iar prietenii și colegii tăi vor vorbi tot anul despre cât de tare a fost petrecerea ta.
Fabulous OPEN BAR

Cel mai nou trend în materie de petreceri! Barmanii noștri, cu experiență și carismă, pasionați de arta bartending-ului, îți aduc un concept inovativ și antrenant. Fabulous Open Bar va ajunge pe Instagramul tuturor, un spectacol al gustului și al culorii.
Fabulous RED CARPET & FIREWORKS

Tu și prietenii tăi veți străluci ca adevărate V.I.P.-uri în lumina reflectoarelor, când veți păși pe covorul roșu printre artificii. Un moment care va face ca party-ul tău să ajungă pe Instagramul tuturor!
Fabulous PARTY LETTERS

Pentru cele mai cool poze de la party-ul tău, corner-ul de fotografii e esențial! Literele /cifrele luminoase 3D au un impact vizual puternic și aduc acel WOW pentru un super party de la care toată lumea va posta!

Signature Events (2 saloane)

Str. Popa Lazăr, nr. 5-25, sector 2, București
0751.103.220 / office@signature-events.ro

© Copyright 2019 Signature Events - toate drepturile rezervate.